Gæsterne siger....

lillepigeEn oplevelse for livet

- for os alle og vi skal afsted igen i november...!

Doris Larsen fra Vinderup har lige været på Høloftet i dagene fra d. 27. september 2011 og 4 dage frem og vil rigtigt gerne dele ud af de gode oplevelser, som familien på 7 "høns" i alderen fra 1,5 - 11 år og 3 voksne følte og modtog af varme og komfort.

"Tænk: Vi skulle ikke selv have sengetøj eller bare linned med. Der var bare redt op og en af mine piger blev 8 år den dag vi kom. Det havde jeg kun lige nævnt uden at tænke over det, men op af hele trappen var der flag - fantastisk og friske blomsterbuketter i alle rummene. Selve indretningen, farverne, møblerne, vi følte os bare så dejligt tilpas.

Sikke en opvartning! Sikke en velkomst!

Min værste "problem", siger Doris, var, at jeg havde lidt svært ved at forstå, hvor børnene var henne - ikke brug for mig(-:
Ude at fodre kalve - med til malkning i flere timer, vi havde vækkeuret slået til. Og udsigten til stalden var simpelthen vores TV.

Jeg er lidt imponeret over den tålmodighed, det kræver for de arbejdende - at have ungerne med.

Der var bare en rigtig god kontakt fra første til sidste dag - og vi vender tilbage...! Jeg håber, mange vil give dem selv den samme oplevelse hos Inga og Jens Peter. Jeg kan kun anbefale det i høje toner."

Doris Larsen, Vinderup

 

Gæsterne har også lavet videofilm fra deres ophold, som nu ligger på YouTube....GÅ IND OG KIG (-:

Tysk film

og der er flere på YouTube