Houdam Økologisk Bondegårdsferie - Bed&Breakfast

Når ferien skal være fyldt med noget udover det sædvanlige...

Bed&Breakfast, når det er bedst. Her hos Houdam økologiske bondegårdsferie kan du falde i søvn med udsigt til malkekøerne i stalden.
Uden nogen form for lugt eller lyde i lejligheden på Høloftet. Trække i gummistøvlerne næste dag med sutteflasken.

Vi er et arbejdende landbrug indenfor fødevareproduktion.

oko-koerburpigeheste

 

Hvem er vi

Hvor bor vi

Ud og se

Børn og dyrene

Oplev Bed&Breakfast i et producerende miljø. Hvor kommer tingene fra? Det vil vi gerne dele med børn og voksne. Vi er økologiske mælkeproducenter, turister i alle aldre kan på bondegårdsferie hos Houdam følge med i det daglige arbejde med automatisk fodersystem på en moderne gård. Gå rundt i gummistøvler og sutteflaske, røre ved dyrene. Vor økologiske kvæggård ligger på Houdamvej, Lemvig mellem Limfjorden og Vestkysten. Så udover selve livet på gården er det et opland til vand. Vores gård har været i slægten Jeppesens eje siden 1864. Naturoplevelser, Forlystelsesparker, Musik og festivaler, Markeder, Museer, Underholdning, Wellness og motion, Diverse
udflugtsmuligheder, Spisesteder, Turistbureauer
- mulighederne er mange..!
Udover kvægbesætningen er der på gården hund, katte, høns, påfugle, kaniner og en flok heste og ponyer. Området omkring gården kan frit benyttes af alle, der er stor have med mulighed for hygge og afslapning, der er guldfisk og karper i søen.