Hvem er vi?

Bed&Breakfast, når det er bedst
Her hos Houdam økologiske bondegårds- ferie kan du falde i søvn med udsigt til malkekøerne i stalden. Uden nogen form for lugt eller lyde i lejligheden på Høloftet. Trække i gummistøvlerne næste dag med sutteflasken. Vi er et arbejdende landbrug indenfor fødevareproduktion. Og så er vi medlem i Landsforeningen for Landboturisme.

Hvordan lever vi - og hvor bor vi?

Lidt om hverdagslivet... Vor økologiske kvæggård ligger på Houdamvej, Lemvig mellem Limfjorden og Vestkysten. Så udover selve livet på gården er det et opland til vand. Vores gård har været i slægten Jeppesens eje siden 1864.

Kom selv og se...

- I er velkomne til at hjælpe til og prøve at være landmand på egen krop.

Ud og se

Udenfor matriklen er der vidunderlige natur- oplevelser, forlystelses- parker, Musikfestivaler, Markeder, Museer, Underholdning, Wellness og motion, diverse udflugtsmuligheder, spisesteder, turistbureauer - mulighederne er mange..!

Børnene og dyrene

Udover den store kvægbesætning er der på gården hund, katte, høns, påfugle, kaniner og en flok heste og ponyer. Området omkring gården kan frit benyttes af alle, der er stor have med mulighed for hygge og afslapning, der er guldfisk og karper i søen.

Comments are closed.