Økologisk sengetøj og dyner

Vi har købt økologiske og allergi venlige kapok dyner og puder, kapok er en 100% naturlig og økologisk naturfiber, der vokser vildt i de tropiske regnskove. Kapok produktion er en bæredygtig fiber der sikrer regnskovens bevarelse, da ingen træer eller planter skal fældes, og ingen dyr, der skal plukkes.

Kapok har mange gode egenskaber:

Isolerende og temperaturregulerende

Kapokfiberen indeholder 80% luft og er 8 gange lettere en bomuld, og gør den lettere end nogen anden naturfiber i verdenen. Den absorberede luft i fiberkernen gør kapokken utrolig isolerende og varmeregulerende.

 

Anti-bakteriel

Kapokken indeholder et bitterstof der virker antibakterielt, der gør det umuligt for mider at leve i det. Kapokfiberens struktur gør også at fugten ikke kan absorberes, og der kan derfor ikke dannes et fugtigt miljø, som husstøvmider kræver for at kunne overleve.

 

 Allergivenlig

Kapok er 100% naturligt og økologis, og der er ikke brugt nogen form for pesticider eller insektmidler under produktionen eller forarbejdning af produkterne.

Åndbar og fugttransporterende

Kapokfiberens utrolig lette fiberstruktur gør kapokken til den mest åndbare naturfiber i verdenen. Den lette struktur og kapokkens unikke evne til ikke at absorbere fugt, gør at produkterne også leder fugten bedre væk fra kroppen, og sikrer derfor en varm og tør nat.

Vi håber i vil kunne lide vores nye lækre dyner og puder, vi har samarbejdet med Økofamilien, www.økofamilen.dk, tæt på Aarhus og vi arbejder på andre tiltag i samarbejdet der kan gøre jeres ferie bedre og måske mere økologisk.

Vi har selvfølgelig også tilkøbt økologisk sengetøj og lagner, her har vi samarbejdet med Truestuff i Tilst, Truestuff arbejder sammen med Thise mejeri som aftager vores mælk, pludselig er vi blevet en stor familie. Vi håber i vil nyde vores lækre sengetøj.