Vi malker køerne to gange om dagen, hvor mange børn er nede og være med til malkning, vi tilbyder i kan hente friskt malket mælk til jeres morgenmad.

Der blandes dagligt foder, gummigeden og chauffør drøner rundt for at hente foderet i siloerne, det bliver blandet i vores blandemaskine og foderet ud til køerne gennem hele dagen.

Afgræsning, om sommeren er alle vores køer på græs, vi skal dagligt ud og hente køerne fra marken så de kan komme hjem og blive malket. Sille vores border collie hjælper til med at drive køerne sammen så de ikke laver ballade. Vores dygtige medarbejder Sasha sammen med Jens Peter malker køerne.

Kip kalvene
Hvem elsker ikke de søde kalve? På Houdam kommer alle vores kalve i månederne, maj, juni og juli, der er store muligheder for at opleve en kalv komme til verdenen.

Efter 1 til 2 døgn overtager vi kalvepasningen fra moren, derfor er der rig mulighed for at hjælpe til med kalvepasningen, de skal lærer at drikke mælk og de fodres med varm mælk 2 gange om dagen. Kalvene elsker at få lov at slikke på fingre.

Er de ikke bare kære….!